Documento sin título


[adhesius reflectants i artesanals de Pakistan]
Preu: 1.60 €

globetour

Ara podeu comprar-nos productes únics i originals d'Àsia i impresionants fotos del nostre viatge.[Penjoll de plata amb forma de serp]
Preu: 22.00 €

Qui som >> Diari << Diari d'Alex Fotos Projecte Respostes Videos Qüestionari itinerari sponsors Altres viatgers Col·labora Contacte
   

El projecte

Durant els tres anys entrevistarem a centenars de persones amb l'objectiu de prendre el pols al món. En principi no pretenem realitzar cap anàlisis o diagnosis dels problemes que afecten al món, simplement pretenem captar l'opinió diversa i enriquidora de les diferents persones amb qui ens anem creuant al llarg dels diferents països.

Participa tu també i completa el qüestionari o bé consulta les seves respostes.

Les entrevistes comencen qüestionant sobre problemes mundials i les possibles solucions globals i personals, prossegueixen amb els problemes regionals i acaben centrant-se a un nivell personal.

L'objectiu és realitzar unes 1000 entrevistes filmades i rebre'n unes 5000 més a través d'Internet o en suport paper. De tot aquest material en podran sortir un o diversos llibres i programes de televisió. Aquest material també estarà disponible a tothom que el vulgui estudiar i analitzar.

Documento sin título

 

Cómo vivir feliz sin libre albedríoDescargaros gratuitamente mi nuevo libro "Cómo vivir feliz sin libre albedrío" desde mi página web librealbedrio.info o visualizad este entretenido video de introducción: youtu.be/qZHnjjiivs0.